ŠTAMPA NA TEKSTILU,LASY BAG,ŠTAMPA STOLICA,REŽISERSKE STOLICE,ŠTAMPA EŠARPI, ŠTAMPA MARAMA,MODNA ŠTAMPA,ŠTAMPA INDUSTRIJA,DRESOVI NAVIJAČKI,ŠTAMPA REKLAMNIH TORBICA,REKLAMNI STOLJNACI,ŠTAMPA OTIRAČA,REKLAMNA,ŠTAMPA ZAVESA,DEKORACIJA DEČIJIH SOBA, GALANTERIJA,REKLAMNE TRAČICE,TRAČICE ZA TELEFONE,TRAČICE ZA ID KARTICE,REKLAMNE KECELJE,ŠTAMPA SUNCOBRANA,SUNCOBRANI,TENDE,ŠTAMPA TENDE,IKONE NA TEKSTILU,SLIKE NA TEKSTILU, ŠTAMPA NA TEKSTILU, LASY BAG, ŠTAMPA STOLICA, REŽISERSKE STOLICE, ŠTAMPA EŠARPI, ŠTAMPA MARAMA, MODNA ŠTAMPA, ŠTAMPA INDUSTRIJA, DRESOVI NAVIJAČKI, ŠTAMPA REKLAMNIH TORBICA, REKLAMNI STOLJNACI, ŠTAMPA OTIRAČA, REKLAMNA, ŠTAMPA ZAVESA, DEKORACIJA DEČIJIH SOBA, GALANTERIJA, REKLAMNE TRAČICE, TRAČICE ZA TELEFONE, TRAČICE ZA ID KARTICE, REKLAMNE KECELJE,ŠTAMPA SUNCOBRANA, SUNCOBRANI, TENDE, ŠTAMPA TENDE, IKONE NA TEKSTILU, SLIKE NA TEKSTILU, STAMPA ZAVESE, STAMPA STOLNJACI, SLAVSKI STOLNJACI, STAMPA PANO, STAMPA PANOI,
GMT Company
ItalianoEnglishGermanSrpski

 

Proizvodi - Usluge
Zastave
Jarboli
Beach flag
Suncobrani
Šatori
Baneri
Tekstil print
Scenska grafika
Tende
Oprema
Heraldika
Auto grafika
Prozorska grafika
Fasadna grafika
Podna grafika
Bilbordi
Mobil marketing
Svetleće reklame
Opremanje sajmova
3D modeli

Katalog proizvoda

Katalog A4

Tekstilni katalog

Poruči OnLine

Video

 

 

 

Tekstilni print

 

Textilni print ima izuzetnu primenu za opremanje scenografije kao i za opremanje štandova poslovnog prostora, lokala, izloga i svih drugih dekoracija nameštaja i sl.
Moguće je štampati željene motive u punom koloru na keceljama, torbicama, stoljnjacima, prekrivkama, zavesama, lazybag, krpama za naočare, maramama,ešarpama, i drugim proizvodima po zahtevu klijenta.
Svu podršku oko izrade idejnog rešenja, izbora materijala i načina dorade  pružiće Vam naš dizajn tim.

                                                                                

A TABLE

Trakaste zavese sa štampom u punom koloru

- Trakaste zavese sa štampom u punom koloru, po zahtevu klijenta. Materijal od koga su trake napravljene je polyester 200gr, otporan na UV zračenje
i druge atmosferske uticaje. Karakteristike materijala su antistatičnost, nezapaljiv i antialergijski, tako da ne skuplja prašinu, mirise i lako se održava.
trake su širine 127mm ili širine 89mm i lako se mogu prilagoditi svakom prostoru i ambijentu.


A TABLE

Stolnjak-nadstolnjak-stone trake-tekstilne salvete-party program

- Predstavljaju obavezan I koristan deo svake trpeze I kao takvi su idealani detalji za ukrašavanje iste.Odštampani u punom koloru- štampa sa motivima po želji kupaca.Izrada reklamnih stolnjaka (za restorane I hotele),slavskih i sa dezenima po želji. Materijal koji se koristi za izradu je saten 140 – 200 gr. Stolnjaci se izrađuju u raznim veličinama po zahtevu kupca. Štampa je digitalna sublimatik i otporna je na pranje i peglanje.


INFO DISPLAY

Lazy bag

- Izrađuje od specijalnog poliesterskog platna 200 gr.koji je izuzetno otporan na habanje.Štampa je u punom koloru digitalna sublimatik otporna na sve uslove habanja  i metode pranja.Lazy bag se izrađuje u tri veličine,puni se expandiranim kuglicama(stiropor) i poseduje rajfešlus na dnu radi lakše dopune punioca.Veoma je lak za održavanje,anatomski oblik za sedenje,lako prenosiv .

BACKBOARD

Mebl garniture

-Štampa na specijalnim materijalima (poliester 200gr) u punom koloru po zahtevu kupca.Specijalno izrađen za ovu namenu omogućuje Vam da izbrendirate  i uklopite dizajn po želji u svaki ambijent. Tehnika štampe digitalna sublimatik omogućuje dug vek trajanja i veoma lako održavanje, jer je dozvoljeno mašinsko i ručno pranje.

KLIK RAM

Šalovi-navijački i reklamni
- Štampa i izrada navijačkih, reklamnih kao i nacionalnih šalova na satenu 140-200 gr, po želji kupca. Digitalna sublimatik štampa daje jasne i jarke boje koje su otporne na sve uticaje (pranje i peglanje). Standardna veličina šalova je 120x15 I 150x15 cm. Moguca je izrada šalova i u drugim veličina po želji kupca. Šalovi su duplo štampani i šiveni, a po krajevima su ukrašeni resama u raznim bojama.


DISPLAY WALL

Jastučići

- Štampaju se digitalnoj sublimatik štampi u punom koloru koja je ekološka, a otporna na sve uticaje i habanje. Standardna dimenzija jastučića je 30x30cm,a moguća je izrada i u drugim veličina po želji kupca. Dostupne su dve vrste materijala za izradu mat i sjajni.Print ili slika na jastuku je sa obe strane,može biti ista ili različita slika ,sve po zelji kupca.

L baner:

Krpice za naočare
- Krpice za naočare izrađujemo u punom koloru sa motivima ili logotipom koji vi izaberete. Dimenzija 18x15 cm. Krpice su od specijalnog materijala renomoranog proizvođača VILEDA. Mogućnost obostrane štampe.

POLICE ZA KATALOGE

Ležaljke

- Brendiranje ležaljki po vašoj želji u punom koloru sa vašim logotipom ili motivima koje izabarete.Materijal je 200 gr poliester. Specijalno pripremljen za tu namenu.Veoma jednostavan za održavanje (pranje peglanje), otporan na sve uticaje habanje, UV zracenje i kisu. Digitalna sublimatik štampa omogućava dug vek trajanja jasne boje I štampu u visokoj rezoluciji. Mogućnost uklapanja dizajna u vaš ambijent.

POP UP COUNTER

Rediteljske stolice

- Brendiranje rediteljskih stolica po vašoj želji.Idealne za mobilni marketing,opremanje enterijera i exterijera.Materijal je 200 gr poliester. Specijalno pripremljen za tu namenu. Veoma jednostavan za održavanje (pranje peglanje), otporan na sve uticaje habanje, UV zracenje i kišu.Digitalna sublimatik štampa omogućava dug vek trajanja jasne boje I štampu u visokoj rezoluciji.

PROMO PULT

Kecelje(reklamne)

- Izrađuju se od materijala poliester 200gr(sjajni ili mat) u više vrsta i veličina. Štampa po želji kupca u punom koloru, sa logotipom ili drugim motivima. Idealne za promocije, kao VIP poklon. Digitalna sublimatik štampa otporna na sve uticaje I habanje, zbog cega je dozvoljena i upotreba svih sredstava za skidanje fleka I sl.

Roll up baneri:

Taburići
- Brendiranje po vašoj želji sa logotipom i drugim motivima po vašem izboru. Idealno za mobilni marketing, opremanje u enterijeru I exterijeru. Materijal 200 gr poliester.Jednostavno održavanje, štampa orporna na habanje Uv zračenje.

 

TOTEMI

Torbice (reklamne)

- Štampa prilagođena vašem zahtevu u punom koloru, sa vašim brendom, logotipom ili motivom po želji.Dimenzije i kroj torbice može biti standardan ili po želji kupaca. Štampa na torbici je digitalna sublimatik otporna na habanje i pranje.Materijal mat ili sjajni od 110 do 200 gr. Idealan proizvod za Vašu promociju ili VIP poklone.

W baner:

Zavese
- Izrađuju se u punom koloru po Vasoj želji.Stampa je digitalna sublimatik otporna na habanje,pranje i peglanje.Dimenzije i dezeni zavesa su po zahtevu kupaca.Veoma praktične za opremanje poslovnog, hotelskog, kućnog i drugog prostora.

X baner:

Ešarpe
- Štampa i izrada ešarpi po zahtevu kupca u punom koloru. Motivi, dimenzija i dizajn prilagođen potrebi i želji kupca. Idealno za promocije, VIP poklon i druge namene.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel/fax: 011 331 96 47 :: 011-331-8-331 :: 011 630 19 39 :: 011 630 26 54 :: mob. tel: 065 3319 647 :: E-mail: office@gmt.rs
Sva prava zadržana © GMT Company 2009-2013